Locotenentul protestatar va contesta decizia de excludere a sa din armată

Locotenentul protestatar va contesta decizia de excludere a sa din armată
Alexandru Gheorghe, de la Câmpia Turzii, care a protestat la Bucureşti în uniformă militară, a fost exclus din rândul Armatei Române de Consiliul de Judecată al Ofiţerilor. Locotenentul clujean va contesta decizia.

"Este un verdict provizoriu, nu este definitiv şi irevocabil. Mai mult decât a declarat domnul avocat general Panaitescu nu am ce să comentez. Mergem mai departe la celelalte foruri legale. Suntem obligaţi să urmăm procedura din cadrul sistemului şi dacă verdictul nu ne va mulţumi vom apela la instanţele civile", a declarat Alexandru Gheorghe.

La rândul lui, avocatul Ion Panaitescu, apărătorul locotenentului, a comentat decizia Consiliului de Judecată al Ofiţerilor. "Vom face apel. Hotărârea este esenţial nelegală. Vom arăta care este motivul de nelegalitate, ne vom judeca şi vom vedea despre ce este vorba", a declarat avocatul Panaitescu. Locotenentul clujean Alexandru Gheorghe, cel care a protestat în capitală îmbrăcat în uniformă militară şi care a sugerat dictatura militară temporară ca soluţie la problemele României, a contestat decizia Consiliului de Judecată al Ofiţerilor. "Nu există nici un act normativ prin care să fie reglementat consiliul de judecată format din cinci ofiţeri", declarase avocatul Ion Panaitescu, apărătorul locotenentului. Cu toate acestea, Alexandru Gheorghe a fost exclus din armată.

 

 

Etichete
Comenteaza