Lovit cu cheia de roţi pentru un loc în piaţa de maşini

Lovit cu cheia de roţi pentru un loc în piaţa de maşini
Un tânăr a fost lovit cu bestialitate în târgul de maşini pe motiv că i-ar fi ocupat agresorului locul de vânzare, deşi la intrare nu se dau locuri.
A mers să-şi vândă maşina în târgul auto din Floreşti, dar s-a ales cu ochii vineţi şi un pomete fracturat. I s-a întâmplat sâmbăta trecută unui tânăr de 28 de ani, care a depus plângere la poliţie pentru identificarea agresorului care l-a lovit cu capul în figură şi cu o cheie de roţi.

Cristi R. şi-a dus maşina pentru prima dată în data de 30 octombrie în târgul din Floreşti pentru a o vinde. Prima experienţă a tânărului pe piaţa auto s-a dovedit a fi extrem de dureroasă. “Am plătit 25 de lei la intrare şi mi-am pus maşina unde am găsit loc liber. Pe biletul de intrare nu scrie că ai un anume loc. Era un grup de vreo şase bărbaţi, iar unul mi-a spus să-mi mut maşina că acolo sunt locurile lor. Păreau bişniţari de maşini, cunoscuţi pe acolo. Eu nu am vrut, aşa că unul m-a lovit cu capul în gură şi cu o cheie de roţi peste faţă”, a povestit tânărul. El a depus plângere penală la Poliţia din Floreşti şi a fost internat la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială pentru o operaţie la pometele fracturat.

Poliţiştii au demarat o anchetă în urma plângerii tânărului. “S-a înregistrat plângerea pentru lovire şi alte violenţe. După ce reclamantul va aduce certificatul medico-legal cu numărul de îngrijiri medicale, se va face încadrarea juridică a faptei. Se efectuează cercetări pentru identificarea agresorului şi pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs incidentul, cu ajutorul declaraţiilor martorilor”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, inspector principal Gina Pop. Tânărul lovit spune că este hotărât să dea în judecată administratorul pieţei auto. “Nu mi se pare normal să plătesc şi să fiu agresat. Trebuie să aibă o ordine, o firmă de pază în incintă. Din ce am auzit, au mai fost cazuri de bătăi”, a precizat Cristi R.

Contactat de reporterii ZIUA de CLUJ, directorul târgului auto, Traian Corpodean, a spus că nu poate vorbi, după care şi-a închis telefonul mobil. Sunat ulterior, după ce şi-a repornit telefonul, acesta nu a răspuns numeroaselor apeluri.

Comenteaza