Lucrările la sala polivalentă rămân blocate. Se aşteaptă decizia definitivă a instanţei VIDEO

Lucrările la sala polivalentă rămân blocate. Se aşteaptă decizia definitivă a instanţei VIDEO
Lucrările la sala polivalentă rămân blocate până la o decizie definitivă a instanţei de judecată în procesul cu firma ACI. Asta au decis magistraţii Tribunalului Cluj, care au respins cererea primăriei de lămurire a hotărârii prin care ACI a câştigat procesul în primă instanţă. Şi de această dată reprezentanţii primăriei sunt decişi să atace sentinţa cu recurs.

După ce Tribunalul Cluj a obligat primăria să reevalueze ofertele depuse pentru lucrările la sala polivalentă, municipalitatea a luat decizia de a suspenda lucrările. După numai câteva săptămâni reprezentanţii municipalităţii au cerut instanţei de judecată să le comunice în ce condiţii pot relua lucrul. Cererea lor s-a lovit însă de refuzul magistraţilor.

Cum nici această decizie nu este definitivă, reprezentanţii primăriei vor introduce un nou recurs.

"Nu are nicio motivare, motiv pentru care noi cerem Tribunalului Cluj urgentarea comunicării motivării, pentru a vedea motivele", a spus primarul interimat Radu Moisin.

Lucrările la sala polivalentă au fost realizate, până în prezent, în proporţie de 65%. Firma ACI Cluj a contestat rezultatul licitaţiei. ACI a considerat că oferta câştigătoare a companiei CON-A din Sibiu este prea mică şi nu se poate susţine, iar instanţa de judecată le-a dat câştig de cauză.

 

Comenteaza