MÂINE începe UNTOLD: ”Arrived yesterday... Feels like home” / 80 de milioane de euro pot intra în Cluj-Napoca în 4 zile de festival

MÂINE începe UNTOLD: ”Arrived yesterday... Feels like home” / 80 de milioane de euro pot intra în Cluj-Napoca în 4 zile de festival
| Foto: https://www.facebook.com/UNTOLDFestival

Încă o zi de așteptare și festivalul UNTOLD își deschide porțile. Deja în oraș au sosit majoritatea festivalierilor și spun că se simt ca acasă la Cluj-Napoca. 

Organizatorii festivalului Untold, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 3-6 august, se aşteaptă ca la ediţia din acest an să participe peste 400.000 de persoane.

„Va fi cea mai frumoasă ediţie de până acum, cu numărul cel mai mare de participanţi, aşteptăm în medie undeva la peste 100.000 de participanţi în fiecare zi a festivalului”, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, directorul de comunicare al Untold, Edy Chereji.

Potrivit estimărilor făcute de organizatori, în cele patru zile ale festivalului în oraş ar putea intra undeva peste 80 de milioane de euro, relatează Agerpres.

”Soon you’ll be home again. Soon you’ll collect the best memories, yet you’ll feel the most intense feelings. YOU are BEST CROWD IN THE WHOLE WORLD”, transmit organizatorii. ”Arrived yesterday... Third year in row... Feels like home”, răspund cei veniți deja la Cluj-Napoca special pentru festival. 

În acest an porțile universului UNTOLD se deschid joi, 3 august, la ora 16:00. În toate cele 4 zile și 4 nopți de festival, accesul se face între orele 16:00 - 05:00.

Comenteaza