Mama unuia dintre suspecţii în cazul “jaf la BT”, audiată ca inculpat

Mama unuia dintre suspecţii în cazul “jaf la BT”, audiată ca inculpat
Instanţa Judecătoriei Cluj-Napoca a audiat-o pe Dana Hosu, mama unuia dintre suspecţii din cazul “jaf la BT”, în procesul în care femeia este acuzată de mărturie mincinoasă. Dana Hosu a declarat că se afla împreună cu fiul ei la momentul când s-a produs jaful de la Banca Transilvania.

Pentru aceasta, procurorii au trimis-o în judecată alături de încă doi “alibi” ai tânărului.

 

Procesul de mărturie mincinoasă a avut până acum trei termene, fiecare la interval de o săptămână, şi se desfăşoară cu uşile închise. La primul termen, femeia a fost amendată de instanţă cu 10.000 de lei, pentru că a refuzat să dea declaraţii şi a sunat avocatul care se afla în Bucureşti.

 

 “La al doilea termen nu am fost prezentă pentru că eram în spital. Am fost dusă cu salvarea SMURD şi am mai multe probleme de sănătate din cauza procesului”, a spus Dana Hosu. Aceasta susţine că totul este o înscenare. Bogdan Baciu şi Andrei Hosu au fost arestaţi pe 21 ianuarie, la 11 luni după comiterea tâlhăriei asupra filialei BT din Mănăştur.

 

Din bancă a fost furat, în 13 februarie 2009, echivalentul în lei a aproximativ 70.000 de euro, de către doi hoţi mascaţi care au pătruns în agenţie, au imobilizat agentul de pază cu ajutorul unui pistol cu electroşocuri şi au lovit o casieriţă. Jaful s-a petrecut în circa un minut.

 


 

Comenteaza