Marile companii de software fac recrutări la Cluj

Marile companii de software fac recrutări la Cluj
Un număr de 40 de companii participă la a doua ediţie a Târgului de Cariere în IT, care va avea loc la Cluj-Napoca, în 10-11 aprilie, la mall-ul din Gheorgheni.

Participanţii, tineri cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-şi schimbe job-ul actual, vor descoperi o gamă largă de oferte de angajare în domeniul IT. De asemenea, ei pot primi feedback pe CV la faţa locului, din partea unor specialişti în carieră, care vor fi prezenţi la târg.

În total, la târg îşi vor prezenta ofertele de angajare un număr de 40 de companii din domeniu. Accesul este liber şi se va face între orele 10.00-16.00.

În premieră, la eveniment participanţii au posibilitatea de a se înscrie gratuit la Atelierul de Cariere în IT, un seminar pe tema "Cum să începi un startup business în Cluj", susţinut de Florin Mureşan, CEO Squirrly UK. El va vorbi despre cum să ajungi de la o idee de business la un produs, pe cine trebuie să cunoşti, unde trebuie să mergi, ce înseamnă buget de marketing $0 şi 10,000 de useri în câteva luni.

Înscrierea la seminar se face, de asemenea, pe site-ul târgului.

 

Etichete
Comenteaza