Update Mașină răsturnată în Mărișel. A ratat o curbă și s-a rostogolit într-o vale

Mașină răsturnată în Mărișel. A ratat o curbă și s-a rostogolit într-o vale

O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit ca urmare a răsturnării în afara părții carosabile a unui autoturism, între localitățile Șomeșul Cald și Mărișel.

UPDATE: Potrivit IPJ Cluj, din primele date, autoturismul condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Mărișel, se deplasa pe Dj107P, în direcția localității menționate. Pe un segment de drum aflat în curbă, a ieșit în afara părții carosabile, ulterior răsturnându-se. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui tânăr de 28 de ani, din comuna Gilău. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

____________________________________

Potrivit ISU Cluj, solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 11.30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit autoturismul răsturnat pe plafon pe un povârniș din apropierea părții carosabile, la o diferență de nivel de cca 2 m. "Cei patru ocupanți erau ieșiți din autoturism, iar salvatorii au consultat patru persoane, dintre care doi bărbați au fost transportați la spital cu afecțiuni ușoare", au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Comenteaza