Video Foto Maşini cu roţile în sus pe şoselele Clujului

Maşini cu roţile în sus pe şoselele Clujului
Maşini cu roţile în sus pe şoselele Clujului
Maşini cu roţile în sus pe şoselele Clujului

ISU Cluj a anunțat marți seara că au salvatorii clujeni au fost solicitați să întervină la mai multe accidente rutiere care s-au petrecut în Cluj-Napoca, pe strada Soporului, un altul în localitatea Tetișu, comuna Fildu de Jos (județul Sălaj), iar altul în Geaca. 

ACCIDENT în Cluj-Napoca, pe strada Soporului:
Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Soporului. Apelul de urgență a venit la ora 22:25, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială și un echipaj SMURD. Salvatorii au găsit la fața locului un autoturism răsturnat, însă din fericire nu au existat persoane încarcerate. Doi bărbați de 27 și 33 de ani, respectiv o femeie de 27 ani, au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. La o primă evaluare, aceștia prezentau afecțiuni ușoare, a transmis ISU Cluj. 

Clujenii sunt de părere că pe strada Soporului trebuie montate limitatoare de viteza din "10 în 10" metri cât mai urgent deoarece motocicliştii şi vitezomanii care gonesc ziua şi noaptea într-una cu viteze de nedescris, vor produce noi accidente/victime. Accidentul s-a produs în faţa întrării în baza sportivă de pe Soporului, iar oamenii spun că, daca ar fi fost pietoni, sau copioi în zonă, ar fi avut loc o tragedie.

ACCIDENT în Tetișu, comuna Fildu de Jos
Tot în marţi seara, pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Tetișu, comuna Fildu de Jos (județul Sălaj). La fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SAJ. În accident a fost implicat un autoturism. 4 persoane au fost consultate de echipajul medical, fără a fi transportate la spital, a mai  anunţat ISU Cluj.

ACCIDENT în Geaca
Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin, prin Punctul de Lucru Mociu, au intervenit marți seara și la un eveniment rutier în localitatea Geaca. Aceştia au găsit un autoturism răsturnat și au anunţat că nu s-a soldat cu victime accidentul restectiv.

Sursa video: Alex Nica, postare pe Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

Comenteaza