Şmecherii din Cluj-Napoca fac bani la ”Biletul de sănătate” de pe Memorandumului

Şmecherii din Cluj-Napoca fac bani la ”Biletul de sănătate” de pe Memorandumului
| Foto: Cluj24.ro

Un tânăr "întreprinzător" face genuflexiuni în stația de pe strada Memorandumului la automatul care oferă bilete de autobuz gratis. De acolo trece pe partea cealaltă a drumului şi vinde biletele CTP altor călători.

”Biletul de sănătate”, pentru obținerea căruia trebuie făcute genuflexiuni în stația de transport în comun de pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca, sensul de mers spre cartierul Mărăști, s-a transformat în sursă de venit pentru unii șmecheri. 

Şmecherii din Cluj s-au pus la făcut sport şi bani. Aceștia fac genuflexiuni, obțin biletul, după care îl vând în stația de vizavi. Clujenii au remarcat că biletele pe care aparatul de sănătate le oferă gratis sunt vândute în staţia de pe Memo.

Din fotografie se observă că omul nu se omoară nici cu portul măştii, deşi în staţiile de autobuz este obligatorie purtarea acesteia. 

De fapt "Biletul de sănătate" nu costă bani și poate fi obținut doar în schimbul a 20 de genuflexiuni, inițiativa fiind lansată de Sports Festival. Biletul permite o singură călătorie. Un bilet CTP cu două călătorii costă acum la Cluj-Napoca 5 lei.

Sursa: cluj24.ro

Comenteaza