Medic rezident francez din Cluj-Napoca, reținut pentru tentativă de omor

Medic rezident francez din Cluj-Napoca, reținut pentru tentativă de omor

A fost reținut pentru tentativă de omor un medic rezident francez din Cluj care a înjunghiat în zona abdominală luni noaptea un coleg de breaslă din Maroc. Ambii sunt absolvenți ai UMF Cluj. 

Un medic rezident originar din Franţa l-a înjunghiat cu un cuţit pe un medic originar din Maroc, ambii fiind absolvenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Cluj-Napoca. Incidentul a avut loc în urma unei discuţii contradictorii dintre cei doi, potrivit unui comunicat al IPJ Cluj. 

Potrivit sursei citate, bărbatul de 33 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă.

„Cel în cauză, pe fondul unei discuţii contradictorii, i-ar fi aplicat o lovitură la nivelul abdomenului cu un obiect înţepător-tăietor. După examinarea medico-legală a acestuia, s-a constatat faptul că leziunile suferite i-au pus în primejdie viaţa, în cauză fiind întocmit un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, se menţionează în comunicat.

Surse judiciare au declarat că victima este din Maroc şi că agresorul este din Franţa. Surse medicale au declarat pentru AGERPRES că bărbatul vătămat a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi că este stabil neurologic, hemodinamic şi respirator.

loading...
Comenteaza