Mergi cu bicicleta la serviciu? Primeşti mic dejun şi reparaţii gratis

Mergi cu bicicleta la serviciu? Primeşti mic dejun şi reparaţii gratis

Locuitorii municipiului Cluj-Napoca sunt încurajați să circule și în 2018 cât mai mult pe două roți. Organizatorii Ride2Work Cluj dau startul unei noi ediții.

Joi, 26 aprilie, va avea loc prima întâlnire cu iubitorii mersului pe două roți în cadrul unui pitstop (punct de socializare și întâlnire) de pe Bulevardul Eroilor.

“Îi așteptăm pe clujeni (și nu doar pe ei) în număr cât mai mare să sărbătorim începerea sezonului Ride2Work. De fapt, ne propunem să convingem și anul acesta cât mai multe persoane să se deplaseze cu bicicleta prin oraș. Vrem să pornim și o campanie cu ambasadori și influenceri, deci dacă vreți să susțineți mersul pe bicicletă, sperăm să faceți parte din campania 2018”, spun reprezentanții proiectului.

Între orele 7:45-10:00, pe Bulevardul Eroilor, participanții vor lua împreună micul dejun și vor putea să beneficieze de mici reparații la biciclete. Pentru următoarea perioadă, echipa proiectului are în plan întâlniri bilunare în diverse locuri din oraș, evenimente online și offline, concursuri și mai multe evenimente speciale: Velocinema cu cinemobilul, Ridefest - un festival al bicicliștilor și Learn2Ride - eveniment dedicat celor care vor să învețe să meargă pe bicicletă, indiferent de vârstă.

 

Comenteaza