Video Mesajul lui Robbie Williams pentru Untold: "Abia aştept să ne vedem la Cluj-Napoca. Va fi show-ul vieţii voastre"

Mesajul lui Robbie Williams pentru Untold: "Abia aştept să ne vedem la Cluj-Napoca. Va fi show-ul vieţii voastre"

Robbie Williams a transmis un mesaj fanilor care vor veni să îl vadă concertând la Untold 2019, în Cluj-Napoca. 

„Salutare, România, sunt Robbie Williams și abia aștept să vă întâlnesc la Cluj-Napoca, la cea de-a cincea ediție a Festivalului Untold! Va fi show-ul vieții voastre, ne vedem în august!”, este mesajul britanicului pentru fanii din România. Starul va susţine în ultima zi de festival, în 4 august 2019, un show de 1 oră și 30 de minute, cu 50 de muzicieni și dansatori.

Cariera artistului este una impresionantă și a început încă din primul moment în care a urcat pe scenă alături de trupa Take That, în 1990. Cinci ani mai târziu, a decis că își dorește o cariera solo, iar de peste 30 de ani a avut un drum fulminant, din toate punctele de vedere. În cariera sa spectaculoasă, Robbie Williams a livrat, pe lângă hituri pe bandă rulantă, și concerte cum rar s-au mai văzut în lume.

În 2006, artistul a intrat în Cartea Recordurilor prin faptul că a vândut, în doar o singură zi, 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams este și un artist foarte premiat, are 18 premii Brit Awards și 3 premii MTV European Music Awards. Acesta are șapte single-uri numărul 1 și aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice.

De altfel, artistul este cel mai bine vândut din Marea Britanie, cu 75 de milioane de albume. Pe lângă multe alte hituri, în vară, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca "Feel", "Angels", "Rock DJ", "Let Me Entertain You", "Freedom", “Millennium”, “She´s The One”, "Old Before I Die", "Kids", "Eternity", " Something Stupid ”, "Radio", "Bodies" și "Candy".

Abonamentele la Untold 2019, sold-out

Abonamentele pentru cele 4 zile la festivalul Untold 2019 s-au epuizat. Ultima șansă pentru cei care doresc să ajungă în august la Cluj-Napoca, sunt abonamentele VIP, vândute în proporție de peste 90% și biletele de 1 zi.  

Day 1:     73 euro + taxe
Day 2:     83 euro + taxe
Day 3:     83 euro + taxe 
Day 4:     95 euro + taxe

Prețul biletelor de 1 zi va crește în perioada imediat următoare.

VEZI ȘI Untold dictează piața de entertainment - afacere de 68 de milioane / "Clujul reprezintă etalonul în materie de business"

Comenteaza