Foto Microbuz cu pasageri implicat într-un accident pe strada Traian Vuia. Patru femei rănite

Microbuz cu pasageri implicat într-un accident pe strada Traian Vuia. Patru femei rănite

Ieri seară s-a produs un accident rutier pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii au găsit la locul evenimentului un microbuz, o autoutilitară și un autoturism avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. 

Două autospeciale, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate, în jurul orei 18:40, ca urmare a unui accident rutier produs pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii au găsit la locul evenimentului un microbuz, o autoutilitară și un autoturism avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

Șase persoane din microbuz au fost consultate de către salvatorii prezenți la locul accidentului, dintre care două au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acestea prezentau afecțiuni ușoare, arată un comunicat al ISU Cluj.

Se pare că vinovatul ar fi şoferul microbuzului care nu ar fi păstrat distanţa regulamentară faţă de autoutilitara din faţa sa, însă şoferul autoutilitarei se pare că ar fi băut, acestuia reieşindu-i o concentrație de 0.25 mg/alcool pur în aerul expirat la testul efectuat de poliţişti.

"Conducătorul unui microbuz, în vârstă de 38 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Traian Vuia, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de o autoutilitară care circula în fața sa, condusă de un tânăr de 29 de ani, din Cluj-Napoca, intrând în coliziune față-spate cu aceasta.

În urma impactului, a rezultat rănirea a patru femei, toate pasagere în microbuz. Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, tânărului de 29 de ani reieşindu-i o concentrație de 0,25 mg/ alcool pur în aerul expirat", transmite IPJ Cluj.

Comenteaza