Ministerul o dă la întors cu kilometrii de autostrăzi

Ministerul o dă la întors cu kilometrii de autostrăzi
Reprezentanţii guvernului ies la televizor cu promisiuni legate de autostrăzi, dar au variante diferite. La început de an, consilierul premierului, Andreea Paul Vass, a şocat în direct, spunând că România va avea la finalul anului 240 de kilometri de autostradă nou-nouţi. Ieri, Ministerul Transporturilor anunţa pentru 2011 doar 80 de kilometri de autostradă.
“Ministerul Transporturilor şi Ministerul Dezvoltării au finisat aceste proiecte majore pentru 2011. Bucureşti-Moara Vlăsiei, Arad-Timişoara, varianta de ocolire a Aradului, Suplacu de Barcău-Borş, Moara Vlăsiei-Ploieşti, Cernavodă-Medgidia, varianta de ocolire Constanţa-Medgidia-Constanţa. Acestea sunt proiecte în derulare care se închid în 2011. În total, sunt 243 de kilometri”, a declarat în 3 ianuarie, la Realitatea TV, Andreea Paul Vass.

Patru zile mai târziu, două treimi din asfalt s-au pierdut. Ministerul Transporturilor a informat ieri că intenţionează să finalizeze în 2011 80 de kilometri de autostrăzi. Este vorba de tronsoanele Arad - Timişoara şi Cernavodă - Constanţa ale coridorului patru. În plus, ar urma să fie terminate centurile ocolitoare ale oraşelor Arad şi Constanţa. În total, circa 100 de kilometri de drumuri noi.


Comenteaza