Minorii care au vandalizat un parc din Cluj, reținuți de poliție. Aceștia au agresat și jefuit un tânăr

Minorii care au vandalizat un parc din Cluj, reținuți de poliție. Aceștia au agresat și jefuit un tânăr
| Foto: Gherlainfo.ro

Doi tineri de 15 și 16 ani din municipiul Gherla au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind implicați într-o serie de incidente recente de vandalism și tâlhărie.

Cei doi adolescenți sunt cunoscuți pentru un incident, petrecut în noaptea de 26 iulie, când au fost surprinși de camerele de supraveghere din parcul mare din Gherla distrugând jardinierele și aruncându-le în lac. Aceștia au vandalizat și mai multe coșuri de gunoi și suporturi din beton.

Potrivit IPJ Cluj, aceștia au fost identificați ca fiind aceiași care, în noaptea de 22 iulie, au agresat un adolescent de 17 ani pentru a-i fura banii, folosind violență fizică.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, cei doi minori au fost identificați, iar pe numele acestora au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

În cursul dimineții de 1 august a.c., tinerii au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gherla, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: Cluj: Vandalism ca "distracție". Doi tineri surprinși de camerele de supraveghere în timp ce aruncau tot ce apucau în lacul unui parc

Comenteaza