Minuta hotărârii de aprobare a planului de reorganizare al "U", ataşată la dosarul pentru Lausanne VIDEO

Minuta hotărârii de aprobare a planului de reorganizare al
Tribunalul Comercial a emis astăzi minuta hotărârii prin care a aprobat planul de reorganizare a Universităţii Cluj. Documentul a fost ataşat acţiunii depuse la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausannne, acolo unde Şepcile roşii speră să obţină dreptul de a juca în Liga I şi în sezonul viitor.

Judecătorul sindic a aprobat planul de reorganizare al Universităţii Cluj, care prevede că datoriile de 2,5 milioane euro vor fi plătite pe parcursul a 3 ani.

"Din acest moment judecătorul sindic doar verifica cum se indeplineste acest plan de reorganizare. Daca planul merge bine, daca se fac platile preconizate si societatea e viabila la sfarsitul perioadei de reorganizare care e de 3 ani si poate fi prelungita cu un an societatea reintra in circuitul economic, daca planul nu reusete se ajunge la faliment", a specificat Flaviu Motu, preşedintele Tribunalului Comercial Cluj.

Minuta hotărârii judecătoreşti a ajuns dimineaţă la clubul de fotbal, dar şi la fostul administrator judiciar Horia Ţiril, care a ajutat noul administrator, Mariera Anastasescu, să conceapă textul către Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

"M-am uitat peste el am corectat ce nu mi sa parut mie ca ar surprinde realitatea. Am trimis mai departe nu stiu ce a facut doamna avocat... Eu nu mai reprezint oficial, dar nu m-a durut ochiul sa ma uit era o singura chestiune gresita", a precizat Horia Ţiril, fostul lichidator judiciar al lui "U" Cluj.

Marieta Anastasescu nu a putut fi contactată pe parcursul zilei de astăzi. Universitatea Cluj a atacat la TAS decizia Federaţiei Române de Fotbal de a nu acorda clubului clujean licenţă de joc pentru Liga 1.

Reporter: Alin GOLBAN

 

Comenteaza