News alert Mişcare surprinzătoare. Dan Tapalagă şi Cristian Pantazi au părăsit Hotnews

Mişcare surprinzătoare. Dan Tapalagă şi Cristian Pantazi au părăsit Hotnews

Cei doi jurnalişti, unul editor coordonator al secţiilor Actualitate şi Politic, celălalt redactor şef al site-ului, au decis să se despartă de proiectul online la care au lucrat în ultimii ani. Sub conducerea editorială a celor doi, Hotnews s-a remarcat prin sprijinul acordat luptei anticorupţie şi prin atitudinea intransigentă la adresa derapajelor antidemocratice ale PSD.

Dan Tapalagă lasă să se înţeleagă că în ultima vreme nu a mai avut un cuvânt de spus în ceea ce priveşte deciziile editoriale ale Hotnews:

"Se incheie astazi una din cele mai frumoase calatorii din cariera mea de jurnalist. Foarte probabil, curand va incepe alta. Dupa aproape 12 ani, colaborarea mea cu HotNews.ro se opreste aici. Cat timp am avut un cuvant de spus in conducerea editoriala, am cautat impreuna cu Cristi Pantazi si cu toti ceilalti colegi din redactie sa servim exclusiv interesul public, adevarul si ne respectam cititorii aducandu-le informatii si analize de calitate ", a scris Tapalagă pe Facebook.

La rândul său, fostul redactor şef Cristian Pantazi, le-a mulţumit  cititorilor "pentru increderea cu care m-ati investit in toti anii astia". "Am cautat permanent sa servesc interesul public, sa aflu adevarul si sa il public. Am facut si greseli, dar ati inteles ca ele sint inerente in meseria noastra si ca niciodata nu am scris cu rea-credinta", a scris Cristian Pantazi pe aceeaşi reţea de socializare. 

Comenteaza