„Misterele Oceanelor”, expoziție la Iulius Mall Cluj despre lumea subacvatică și importanța protejării ei, dedicată copiilor. Intrarea gratuită

„Misterele Oceanelor”, expoziție la Iulius Mall Cluj despre lumea subacvatică și importanța protejării ei, dedicată copiilor. Intrarea gratuită
| Foto: Facebook / Iulius Mall Cluj

O expoziție inedită despre fabuloasa lume subacvatică vine la Cluj-Napoca pentru a-i încânta pe copiii pasionați de misterele oceanelor.

Expoziția „Misterele Oceanelor” este un proiect educațional pentru copii care oferă o experiență interesantă plină de culoare în adâncurile oceanelor. Acest eveniment pune accent pe importanța protejerării lumii subacvatice, prin cunoaștere și explorare.

„Creativitatea, curiozitatea și cunoașterea sunt principalele caracteristici ale unei aventuri unice, dedicate micilor exploratori. Prin aventura a doi peștișori care luptă să-și salveze reciful de corali, copiii descoperă cum respiră oceanele, cum erup vulcanii, ce înseamnă bioluminiscența și cât de fascinantă este lumea oceanelor", transmit organizatorii evenimentului. 

Evenimentul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, iar intrarea este gratuită în baza unei programări la numărul de telefon 0790 431 733, în limita locurilor disponibile (maxim 30 de copii/spectacol).

Durata unei proiecții este de 35 - 40 de minute și se repetă la fiecare oră fixă. Intervalul orar este 10:00 - 18:00, în zilele de luni, până vineri și 12:00 - 20:00 în weekend.

De asemenea, rezervarea se va anula dacă persoana respectivă nu se prezintă cu 15 minute înainte de ora stabilită pentru acces la spectacol.

Comenteaza