Miting pentru Familie în Piața Avram Iancu: Iubim familia, detestăm degenerarea!

Miting pentru Familie în Piața Avram Iancu: Iubim familia, detestăm degenerarea!

Asociația Comunitatea Identitară România a organizat, sâmbătă după-amiază, Mitingul pentru Familie în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Câteva zeci de persoane s-au strâns în fața Catedralei pentru un miting de susținere a familiei tradiționale, în timp ce la doar câteva sute de metri distanță era în desfășurarea marșul Cluj Pride. 

Protestatarii aliniați cu fața la Catedrală, la picioarele statuii lui Avram Iancu, îmbrăcați în negru, unii cu măști pe față, purtând steaguri tricolore, au făcut apel la apărarea familiei și i-au îndemnat pe "românii ce țin la familie, la valori și la ordinea naturală" să li se alăture.

Participanții aveau pancarte inscripționate cu mesaje ca: "Iubim familia! Detestăm degenerarea!" sau "Boala mintală nu este dragoste" și au scandat "Adevărul - vrei nu vrei, nimeni nu se naște gay", "Nu perversitate, vrem normalitate", "Lege divină - familia creștină".

"Familia se află sub asediu, se duce un război contra familiei. (...) Întoarceți-vă la Hristos, vindecați-vă și vă va fi bine, ”, a spus președintele Comunității Identitare Cluj, Codrin Goia.

 

 

Comenteaza