Miting pentru Familie în Piața Avram Iancu. Va fi în aceeași zi cu marșul Cluj Pride

Miting pentru Familie în Piața Avram Iancu. Va fi în aceeași zi cu marșul Cluj Pride

Asociația Comunitatea Identitară România organizează sâmbătă Mitingul pentru Familie la Cluj-Napoca. 

Asociația Comunitatea Identitară România anunță că evenimentul va începe la ora 16,30, în Piața Avram Iancu. Totodată, începând cu ora 14:15, din Piața Unirii va porni pe traseul Piața Unirii - str. Regele Ferdinand - str. George Bariţiu - str. Emil Isac - Calea Moților - str. Petru Maior - Piaţa Lucian Blaga - str. Napoca - Piaţa Unirii,  marșul comunității LGBTQ+, parte a evenimentului Cluj Pride 2024. 

"Manifestările rușinoase unde se afișează homosexuali îmbrăcați strident și care atrag în fiecare an tot mai mulți adolescenți vulnerabili la propaganda LGBT, au spurcat Clujul de 7 ani, facilitate de semnătura lui Emil Boc, încălcând flagrant legea bunelor moravuri. Nimeni nu face nimic.

Asediul ONG-urilor finanțate din străinătate asupra școlilor românești se intensifică pe an ce trece, pervertind tineretul cu ideologia sexo-marxistă și doctrina anală. Nimeni nu pare să facă nimic.

Dacă nimeni nu face nimic, noi am luat inițiativă și organizăm Mitingul Pentru Familie ca un scut în jurul valorilor autentice românești", precizează organizatorii.
 
Aceștia fac apel la apărarea familiei și îi cheamă pe "Românii ce țin la familie, la valori și la ordinea naturală" să li se alăture. Totodată, organizatorii mitingului "condamnă vehement decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza manifestațiile ”Cluj Pride”".

"Cerem ca orice manifestare a sodomiților să fie interzisă pentru că reprezintă un atac la adresa familiei și a civilizației. Propagarea perversiunilor sexuale în public, în fața copiilor, este cel mai rușinos lucru care poate să aibă loc în orașul nostru.

Așteptăm pe toți Românii ce țin la familie, la valori și la ordinea naturală, în Piața Avram Iancu, sâmbătă, 15 Iunie, la ora 16:00!

Cere revenirea la normalitate și spune clar că orașul nostru, Cluj-Napoca, nu-i Sodoma! Dacă tu nu o faci, nimeni nu o va face! Luptăm pentru familiile și drepturile noastre, să cerem revenirea la normalitate și să spunem clar că orașul nostru, Cluj-Napoca, nu-i Sodoma!", se mai arată în mesajul Comunității Identitare.

Comenteaza