Foto Mizerie şi porumbei morţi în stația CTP Minerva din cartierul Mănăștur

Mizerie şi porumbei morţi în stația CTP Minerva din cartierul Mănăștur

Mănăşturenii apelează la ajutorul primarului pentru a interveni, prin pârghiile pe care le are la dispoziţie, pentru salubrizarea refugiului pietonal din staţia CTP Minerva, Mănăştur.  

Şaormăria Mama Manu, casa de bilete şi abonamente CTP şi o sală de jocuri de noroc care funcţionau în refugiul pietonal din staţia CTP, cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca au fost evacuate şi mutate de câteva luni. Pe locaţiile unde funcţionau acestea se află sigiliul lipit de primărie care avertizează că este interzisă ocuparea abuzivă a spaţiilor respective. 

Însă locația fostei șaormării a devenit în câteva luni un fel de tomberon, unde cei certaţi cu bunul simţ şi cu curăţenia aruncă pahare de plastic sau mucuri de ţigară prin găurile unde se aflau instalate anterior instalaţiile de aerisire, iar mănăşturenii spun că au văzut şi porumbei morţi, zona fiind un posibil focar de infecții.

"Este mizerie de nedescris și porumbei morți. Sute de clujeni trec zilnic de câteva ori pe lângă spectacolul acesta. Păcat. Clujul începe să arate tot mai bine, dar locul acesta e mizerabil. Uitaţi şi acum e plină staţia de oameni.

L-am văzut pe domnul primar Emil Boc zilele trecute cum a salvat un căţeluş și cum i-a fost milă de el, dar am vrea să îi fie milă și de oamenii care dau de mizeria asta zi de zi. Oare chiar nu se poate face ceva, măcar să camufleze cu hârtie acele locaţii? În Cluj-Napoca vin şi mulţi turişti străini, e păcat pentru oraşul nostru...", a declarat pentru ZIUA de CLUJ un mănăşturean. 

ZIUA de CLUJ a solicitat şi o poziție oficială din partea Primăriei Cluj, care nu a comentat imaginile cu mizeria din staţia Minerva până la momentul publicării articolului, precizând că solicitarea comunicată prin e-mail a primit număr de înregistrare la registratura municipiului. 

Dacă ați fost martorii unui eveniment important, dacă ați filmat sau fotografiat ceva interesant sau dacă aveți informații că autoritățile publice sau companiile care încasează bani publici nu își fac treaba, puteți lua legătura cu noi pe Whatsapp, la numărul 0733 900 606.

Comenteaza