Momente triste la Cluj! Cei doi tineri polițiști, morți în accidentul din Șaula, vor fi conduși pe ultimul drum

Momente triste la Cluj! Cei doi tineri polițiști, morți în accidentul din Șaula, vor fi conduși pe ultimul drum

Șoții Ana Maria și Lucas, polițiștii care au murit duminică în teribilul accident din Șaula, vor fi înmormântați miercuri.

Cei doi vor fi înmormântați mâine, la ora 14:00, în satul Șardu, comuna Sânpaul, județul Cluj. Cei care doresc să depună o coroană sau o floare pentru Ana Maria  și Lucas, o pot face la capela din localitate.

Cei doi tineri aveau o viaţă înainte - erau realizaţi profesional şi urmau să devină părinţi. Polițista era gravidă în 3/4 luni. Ana Maria era angajată în cadrul departamentului Resurse Umane al Poliției Cluj, iar Lucas, soțul ei, era polițist la Direcția Operațiuni Speciale a IPJ Cluj. Se căsătoriseră civil în urmă cu câteva săptămâni în Vaslui. Totul s-a sfârșit, însă, într-o clipă, duminică dimineața.

Cei doi plecaseră de la Cluj Napoca şi se îndreptau către Oradea pentru o zi de relaxare. Într-o curbă, poliţistul de 23 de ani a pierdut controlul volanului din cauza șoselei umede și a vitezei, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autocisternă. Impactul a fost teribil. Cei doi poliţişti au rămas captivi între fiarele maşinii și au fost găsiți decedați de echipajul de la descarcerare.

Durerea prin care trece familia celor doi tineri este fără de margini! Ana Maria și Lucas aveau nunta religioasă programată în august. Drum lin spre cercuri!

 

sursa: Diaspora Europeană Oficial

 

Comenteaza