Muşcat şi târât de un câine lup, după ce patronul unui magazin de piese auto îl poftise în curtea magazinului

Muşcat şi târât de un câine lup, după ce patronul unui magazin de piese auto îl poftise în curtea magazinului
Evenimentul s-a petrecut pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, după ce câinele se jucase frumos cu o clientă.

Sâmbătă, 30 mai, Ioan Mădărăşan s-a prezentat la magazinul de piese auto de pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca pentru a-şi cumpăra ulei de maşină. Ajuns la poarta firmei, Mădărăşan l-a întrebat pe patron, aflat în curte, dacă magazinul e deschis.

Acesta i-a răspuns simplu: „Da, poftiţi înăuntru". Încrezător şi fără să bănuiască ceva, clientul a pus mâna pe clanţa porţii şi a întredeschis uşa, moment în care câinele lup al gazdei, un exemplar de dimensiuni apreciabile, i-a înşfăcat mâna stângă şi l-a trântit la pământ.

"M-a tras pe jos în curte, iar proprietarul a reuşit, totuşi, să-i descleşteze fălcile de pe mâna mea. Apoi m-a dus la UPU, unde medicii mi-au acordat primul ajutor şi mi-au cusut rana de la mână cu două copcii. Mai departe, periplul meu a continuat şi la Clinica de Boli Infecţioase, unde mi s-a administrat un vaccin antirabic. Însă revenind la eveniment, ce-i mai ciudat e faptul că animalul se jucase frumos cu o clientă, cu doar câteva minute înainte de a veni eu", povesteşte, zâmbind amar, bărbatul.

Astăzi, el se va prezenta din nou, împreună cu proprietarul câinelui, la "Infecţioase", pentru ca medicii de acolo să verifice situaţia medicală a patrupedului.

"Dacă animalul e cu fişa vaccinurilor la zi, îmi va ajunge injecţia ce mi s-a administrat după ce s-a petrecut evenimentul, iar dacă nu voi fi nevoit să mai suport cheltuieli de aproximativ 1.200 de lei pentru o serie de 10 vaccinuri", a mai mărturisit victima.

Mădărăşan mai spune că înţelege situaţia în care se află patronul magazinului şi nu ar dori să-i facă vreun rău, însă munca sa e în domeniul construcţiilor şi-i va fi imposibil să-şi folosească mâinile - conform certificatului eliberat de către legişti - pe o perioadă de cel puţin două săptămâni de-acum încolo. Aşa că deocamdată singura lui pretenţie este să fie despăgubit pentru zilele în care acesta nu va putea munci.

Comenteaza