N-a pierdut vremea: a spart un autoturism, a vândut imediat bunurile şi a cheltuit banii

N-a pierdut vremea: a spart un autoturism, a vândut imediat bunurile şi a cheltuit banii
Un tânăr care ar fi spart un autoturism, după care ar fi vândut bunurile sustrase şi ar fi cheltuit banii astfel obţinuţi este cercetat pentru furt calificat.

Hoţul ar fi acţionat în data de 6 martie, în jurul amiezii, când, în timp ce se deplasa pe strada Mărășești din municipiul Cluj-Napoca, ar fi spart geamul portierei dreapta față a unui autoturism parcat și ar fi sustras din interior o geantă sport lăsată la vedere de către proprietar.

"Proprietarul a precizat că în geantă se aflau mai multe telefone mobile de diferite mărci, dispozitive memory stick USB, un portofel cu diferite acte și alte bunuri", au transmis poliţiştii.

Cu ocazia cercetărilor a rezultat că tânărul s-ar fi deplasat cu geanta sustrasă în zona centrală și ar fi vândut unui bărbat telefoanele, memoriile USB și geanta, iar suma obținută a cheltuit-o.
Ulterior acesta ar fi abandonat restul bunurilor sustrase în apropierea adresei de domiciliu.

În 10 martie, politişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie l-au identificat pe tânăr, iar în baza probatoriului administrat a fost dispusă reţinerea tânărului pentru 24 de ore. Din 11 martie față de acesta s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comenteaza