Neatenția costă: A lăsat o candelă aprinsă nesupravegheată și s-a trezit cu un incendiu în apartament

Neatenția costă: A lăsat o candelă aprinsă nesupravegheată și s-a trezit cu un incendiu în apartament
Imagine cu caracter ilustrativ

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, într-un apartament, iar pompierii au ajuns la concluzia că a pornit de la o candelă lăsată nesupravegheată.

Duminică seară, 5 mai, un incendiu a izbucnit într-un apartament situat pe strada Lacul Bâlea din Ploiești, după ce o candelă lăsată nesupravegheată a provocat focul.

Echipele de intervenție au fost mobilizate imediat după apelul la 112 și au fost trimise la fața locului trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD.

”În urmă cu putin timp am fost anunţaţi prin apel la 112 privind producerea unui incendiu într-un apartament din municipiul Ploieşti, str. Lacul Bâlea. Imediat, au fost mobilizate la locul indicat 3 autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD”, a transmis, duminică seară, ISU Prahova, conform News.ro.

Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar incendiul a fost stins în cel mai scurt timp, fiind afectate bunuri de uz casnic într-o cameră a apartamentului.

”Incendiul a pornit de la o candelă lăsată nesupravegheată. Nu au fost înregistrate victime”, au mai transmis pompierii.

Autoritățile recomandă populației să fie atente cu obiectele inflamabile și să ia măsuri de precauție pentru a evita astfel de situații în viitor.

 

Comenteaza