NEWS ALERT Depozit cuprins de flăcări în Cluj. Incendiul reizbucnește din nou și din nou, spun pompierii UPDATE FOTO / VIDEO

NEWS ALERT Depozit cuprins de flăcări în Cluj. Incendiul reizbucnește din nou și din nou, spun pompierii UPDATE FOTO / VIDEO
Incendiu la un depozit pe strada Nădăşel din Cluj-Napoca, în urmă cu puţine minute.

La faţa locului se deplasează în aceste momente două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă echipate pentru stingerea incendiilor.

Focul a cuprins un depozit pe strada Nădăşel 20.

UPDATE Incendiul a izbucnit în jurul orei 16.30, într-un depozit de deșeuri care aparține firmei Reformatex SRL. Pompierii se așteaptă să rămână toată noaptea pe strada Nădășel, întrucât incendiul poate reizbucni în mod repetat. Până acum, acesta a fost stins și a reizbucnit de cel puțin trei ori, potrivit reprezentanților ISU. Sunt prezente două mașini de pompieri Poliția este de asemenea prezentă și a restricționat circulația pe strada Nădășel iar la faţa locului sunt prezente mai multe echipaje de jandarmi. Nu se știe deocamdată care este cauza izbucnirii incendiului.

Întregul morman de deşeuri a început să fie răscolit de către pompieri - fie cu utilajele Reformatex, fie cu căngi şi târnăcoape - pentru a preveni orice posibilă reizbucnire a incendiului.

UPDATE Incendiul este cercetat şi de Garda de Mediu. "Colegii s-au deplasat la faţa locului, au văzut ce s-a putut vedea şi cercetările urmează să le facem luni. Proprietarul este în concediu şi nici muncitorii nu erau acolo. Multe dintre detalii le putem afla doar atunci", a spus şeful Gărzii de Mediu Cluj, Imre Lenke. Ea spune că instituţia va trebui să verifice şi cauza izbucnirii incendiului. "Dacă s-au aprins anvelope trebuie să vedem din ce cauză, poate nu au fost depozitate corespunzător", a spus ea.

Vezi mai jos declaraţia purtătorului de cuvânt al ISU Cluj privind incendiul


Etichete
Comenteaza