Nicoară nu se votează pe sine, ca s-o voteze pe Steluţa Cătăniciu

Nicoară nu se votează pe sine, ca s-o voteze pe Steluţa Cătăniciu
Deşi legea îi permite să voteze oriunde în colegiul în care candidează, colegiul 3 Senat (jumătatea de nord a judeţului), şeful liberalilor clujeni, Marius Nicoară, a decis să nu se voteze pe sine însuşi.

El a decis să voteze acasă, în Cluj-Napoca, pentru a-i putea da o mână de ajutor Steluţei Cătăniciu, care are de dus cea mai grea bătălie electorală din municipiu, cu liderul PDL Cluj, Daniel Buda, în colegiul 2 deputaţi.

„Steluţa Cătăniciu a dus o luptă grea împotriva lui Buda. Omul numărul unu al lui Băsescu a beneficiat de bani şi logistică şi din afara judeţului. Clujenii vor aprecia un om cinstit, care s-a bătut în consiliul local şi care îl va bate, cu siguranţă, şi pe Buda. (...) Voi vota la Cluj şi îi voi vota pe Steluţa Cătăniciu şi pe Mircia Giurgiu", a declarat Nicoară vineri. El s-a declarat convins că USL va câştiga alegerile în nouă din cele zece colegii uninominale pentru Camera Deputaţilor şi în toate cele patru colegii senatoriale şi va trimite în parlament cinci deputaţi, dintre care trei aleşi direct cu majoritate de voturi şi doi sau trei senatori, din care unul sau doi aleşi direct.

Comenteaza