Noapte Medievală, de Halloween, la Muzeul de Istorie din Cluj. Vizitatorii costumați intră gratuit/ Cadou pentru primii 100 de copii

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei îi așteaptă, în această seară, pe clujeni să participe, cu ocazia Halloween-ului, la evenimentul Noapte Medievală la MINT. Primii 100 de copii costumați vor primi un cadou surpriză.

Evenimentul "Noapte Medievală la MINT" începe la ora 19.00 și se încheie la miezul nopții - ultima intrare, la 23.30.

"Pentru că vrem să marcăm deschiderea Lapidariului medieval și premodern și mai știm și cât de dornici sunteți de joaca de-a Halloween-ul, ne-am gândit să vă provocăm iar: vă costumați în personaje medievale și aveți intrarea liberă în toate expozițiile noastre.

Voi populați atmosfera: vă costumați în ciocli, vrăjitoare, călugări, iezuiți, orice e întunecat și gotic, pentru a petrece împreună noaptea de Halloween. Noi oferim cadrul: decoruri, lumini, proiecții în curte, muzică, animatori și atelierele de educație muzeală La porțile infernului: Admetus și Alcestis", anunță reprezentanții MINT.

Potrivit acestora, aelierele de educație muzeală se desfășoară în expoziția Grecii de peste mări (etajul II), de la 19.30, 20.30 și 21.30. Intrarea este gratuită, fără programare, dar în limita locurilor disponibile (15 locuri/atelier).

Primii 100 de copii costumați vor primi un cadou surpriză.

Comenteaza