Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Spitalul Militar: "Nu a contractat nicio infecţie nosocomială"

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Spitalul Militar: "Nu a contractat nicio infecţie nosocomială"
| Foto: facebook.com/PrimariaClujNapocaRomania

Reprezentanții instituției medicale din Cluj-Napoca au oferit o serie de precizări în legătură cu situația îndrăgitului actor.

Spitalul Clinic Militar de Urgenţă "Dr. Constantin Papilian" din Cluj-Napoca a transmis, "având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public şi pentru clarificarea aspectelor în legătură cu asistenţa medicală acordată actorului Florin Piersic în spitalul nostru", o serie de precizări în legătură cu starea de sănătate a artistului.

"Actorul Florin Piersic nu a contractat nicio infecţie nosocomială pe timpul internării în spitalul nostru. Acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului", au spus reprezentanții instituției medicale pentru news.ro.

Conform sursei citate, actorul şi familia acestuia au cerut să nu fie furnizate informaţii medicale şi doresc păstrarea intimităţii.

În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, iar ulterior a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde a ajuns la Terapie Intensivă. Medicii au luat această decizie având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un stimulator cardiac.

Îndrăgitul actor a fost operat după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, iar medicii au constatat că avea o infecţie la un genunchi, infecţie care se pare că s-a extins.

Comenteaza