Nouă clujeni, sponsorizaţi în cadrul programului "Pot ajuta?"

Nouă clujeni, sponsorizaţi în cadrul programului
Un număr de nouă tineri sportivi sau artişti talentaţi, din judeţul cluj, vor beneficia de sponsorizări pentru achiziţia de echipamente sau deplasări în cadrul ediţiei din 2010 a programului de responsabilitate socială "Pot ajuta?", derulat de MOL România în parteneriat cu Fundaţia pentru Comunitate, cu sediul în comuna Vlaha.
Ediţia din acest ana a programului va avea la nivel naţional 130 de beneficiari, tinerii talentaţi fiind sponsorizaţi cu sume totale care ajung la 240.000 de lei.

Cei nouă tineri câştigători din cadrul proiectului sunt înotătorul paralimpic Samuel Ciorap, patinatoarea Pârv Anamaria, dar şi Ciapi Alecu Vincențiu, Urian Maria, Sîntamărian Maria, Bobiş Călina, Vuşcan Cristian, Papp Albert Elemer și Lup Călin Andrei.

În total au fost depuse 342 de aplicaţii din 38 de judeţe, fiind desemnate câştigătoare 97 de aplicaii. De specificat că s-au putut depune aplicaţii şi pe echipe, respectiv trupe artistice.

Aplicaţiile au fost evaluate de două jurii de specialitate, unul cu profil sportiv, iar altul cu profil artistic, prezidate de fosta atletă Violeta Beclea-Szekely, respectiv de organistul Erich Türk.


O.C.

Comenteaza