Update "Nu cedăm!" | Trafic restricţionat în zona Piaţa Victoriei. Protestatarii revin în faţa Guvernului

"Nu cedăm!" | Trafic restricţionat în zona Piaţa Victoriei. Protestatarii revin în faţa Guvernului
| Foto: realitatea.net

Protestatarii se adună, pentru a treia seară consecutiv, în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru un nou miting îndreptat împotriva Guvernului Dăncilă. 

ora 22.00: Aproximativ 10.000 de persoane protestează duminică seara, în jurul orei 22,00, în Piaţa Victoriei pentru a cere demisia Guvernului. În timpul manifestaţiei un bărbat a fost ridicat de jandarmi după ce unii protestatari l-au indicat ca manifestând un comportament suspect, informează Jandarmeria Capitalei.

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul este restricţionat în zona Pieţei Victoriei, unde, la ora transmiterii ştirii, protestatarii au început să se strângă pentru un nou miting.

Câteva zeci de mii de oameni au protestat, vineri şi sâmbătă în faţa Guvernului, pentru a-şi exprima nemulţumirile. În urma mitingului de vineri, peste 400 de persoane, între care şi jandarmi, au fost rănite, însă manifestarea de sâmbătă s-a desfăşurat fără incidente.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza