“Nu vrem ca Maiden să păţească la graniţă ca AC/DC!”

“Nu vrem ca Maiden să păţească la graniţă ca AC/DC!”
Organizatorii concertului Iron Maiden au solicitat autorităţilor ca managementul trupei să treacă rapid frontiera la Nădlac, în drum spre Cluj, şi să vegheze să nu se repete istoria cu AC/DC.
Patru camioane şi două autocare sunt aşteptate să aducă la Cluj în noaptea de sâmbătă spre duminică managementul celebrei trupe care va concerta la Polus duminică seara. “Colaborăm foarte bine cu autorităţile şi vom face eforturi ca, în limitele legii, să poată trece graniţa în punctul de la Nădlac în cel mai scurt timp şi să străbată fără probleme drumul până la Cluj pentru a face în timp util probele de sunet şi lumini”, a declarat Liviu Alexa, directorul Imagistica, organizator al evenimentului.

“Nu vrem ca Maiden să păţească la graniţă ca AC/DC!”, a punctat organizatorul. Episodul la care a făcut referire Alexa a avut loc în luna mai, când, după concertul AC/DC la Bucureşti, staff-ul formaţiei a fost oprit la graniţa cu Ungaria şi i s-a cerut cerut câte 50 de euro pentru fiecare vehicul ca să poată pleca din România.

Numărul de bilete vândute a ajuns ieri după-masă la peste 22.300. Organizatorii se aşteaptă ca la final numărul spectatorilor să ajungă la 30.000 - 35.000, astfel că sunt pregătiţi să amenajeze cum se cuvine o suprafaţă între 7.000 şi 11.000 de metri pătraţi. Fanii Iron Maiden sunt aşteptaţi cu 700 de hectolitri de bere şi 175.000 de pahare din plastic. La punctele special amenajate se vor mai putea cumpăra băuturi răcoritoare şi produse alimentare de tip Fornetti. Dintre vedetele autohtone care şi-au manifestat dorinţa să ia parte la concert, organizatorii i-au confirmat până acum doar pe Andra şi Cătălin Măruţă.

Comenteaza