Numărul refugiaților ucraineni care trec granițele României, în creștere în ultimele 24 de ore

Numărul refugiaților ucraineni care trec granițele României, în creștere în ultimele 24 de ore

Alți mii de cetăţeni ucraineni au intrat în ţară marţi, în creştere cu 8 % faţă de ziua precedentă.

Poliţia de Frontieră a anunţat că marți au intrat în România peste 9.000 de cetăţeni ucraineni.

"În data de 22.03.2022, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 56.323 de persoane, dintre care 9.295 cetăţeni ucraineni (în creştere cu 8% faţă de ziua precedentă). Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 4.602 cetăţeni ucraineni (în creştere cu 4,3%), iar pe la cea cu Republica Moldova au întrat 3.279 cetăţeni ucraineni (creştere cu 22%)", transmite Poliţia de Frontieră.

De la declanşarea acestei crize, până la data de 22.03.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 518.643 cetăţeni ucraineni.

În prezent, controlul de frontieră la intrarea în România  prin punctele de trecere a frontierei se derulează cu operativitate, în conformitate cu prevederile legislaţiei naţionale şi comunitare, arterele de control fiind acoperite cu poliţişti de frontieră români pana la capacitate maximă, precizează Poliţia de Frontieră.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza