Foto O a doua mină a fost semnalată la Costinești. Scafandrii Forţelor Navale intervin pentru neutralizare

O a doua mină a fost semnalată la Costinești. Scafandrii Forţelor Navale intervin pentru neutralizare
| Foto: Facebook - Jeanu Dorin Dumitru - primarul comunei Costinești

Scafandrii Forțelor Navale intervin la Costinești, după ce a fost semnalată o a doua mină care plutește în derivă în zona digului din stațiunea de pe litoralul românesc.

O a doua mină a fost semnalată luni ca plutind în derivă în zona digului din staţiunea Costineşti, context în care Forţele Navale Române informează că au pregătit o echipă de scafandri EOD care urmează să se îmbarce pe o navă a Gărzii de Coastă din Mangalia.

„În ceea ce priveşte cea de a doua mină semnalată ca plutind în derivă în aceeaşi zonă, vă informăm că Forţele Navale Române au pregătit o echipă de scafandri EOD care urmează să se îmbarce pe o navă a Gărzii de Coastă din Mangalia, urmând ca împreună să se deplaseze, în cel mai scurt timp posibil, în raionul indicat in vederea evaluării situaţiei şi intervenţiei pentru neutralizare, in măsura în care mina este identificată", precizează Biroul de presă al Forţelor Navale.

Context:

O explozie s-a produs, luni dimineaţă, în zona digului din staţiunea Costineşti, în urma acesteia nefiind înregistrate victime.

Comenteaza