O avocată de 26 de ani a murit, căzând de la etajul șase. Procurorii iau în calcul sinuciderea

O avocată de 26 de ani a murit, căzând de la etajul șase. Procurorii iau în calcul sinuciderea
| Foto: fanatik.ro

O avocată de 26 de ani, din Iași, a murit după ce a căzut de la etajul 6 al apartamentului în care locuia.

Deocamdată, în cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă – moarte suspectă.

Procurorii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 4.30, cei de la Poliție au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iași.

Presa locală scrie că victima ar fi o avocată de 26 de ani, membră a Baroului Iași. Cel care a anunțat tragedia a fost chiar iubitul tinerei.

Ziarul de Iași informează că femeia decedată ar fi Monica Cioată, originară din Tg. Frumos. Aceasta a terminat Liceul Teoretic Ion Neculce, a absolvit Facultatea de Drept în 2017, iar din 2019 a devenit avocat al Baroului Iași.

”În dimineaţa de 19 iunie, în jurul orei 4.30, am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iaşi. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde a fost identificată o tânăra de 26 de ani, ulterior fiind declarat decesul acesteia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Iaşi.

 Tânăra avocată s-ar fi aruncat de la fereastra locuinței în urma unor certuri cu iubitul ei Sebastian Felecanu.

Se pare că în noaptea dinaintea tragediei, cei doi au fost la o petrecere. Aici ei s-ar fi certat și au continuat să aibă discuții contradictorii și acasă. Bărbatul, care este audiat, a spus anchetatorilor că tânăra s-ar fi dezbrăcat și ar fi sărit în gol de pe fereastra locuinței.

Anchetatorii așteaptă un răspuns în urma necropsiei care va avea loc la Institutul de Medicină Legală, pentru a vedea dacă femeia s-a aflat sub influența alcoolului, potrivit fanatik.ro.

 

Comenteaza