O facultate din Cluj face parteneriat cu o Primărie ca să ajute comuna

O facultate din Cluj face parteneriat cu o Primărie ca să ajute comuna
O primărie din Cluj face parteneriat cu o facultate a Universităţii "Babeş-Bolyai", în premieră în România, parteneriat în care toate departamentele facultăţii contribuie la dezvoltarea comunităţii locale.

 

Este vorba de Primăria Beliş, care semnează mâine împreună cu reprezentanți ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UBB un acord pe o durată de patru ani. "Acest tip de cooperare este o premieră în România", arată reprezentanţii UBB, "și are ca scop implementarea unor proiecte de dezvoltare comunitară în comuna Beliș. În cadrul acestui parteneriat, FSPAC va susține dezvoltarea comunității locale din Beliș, prin intermediul unor proiecte coordonate de fiecare dintre departamentele sale - Științe Politice, Administrație Publică, Jurnalism, Comunicare, Relații Publice și Publicitate, Sănătate Publică".

Această inițiativă va beneficia de sprijinul Transatlantic Institute for Public Management and Sustainable Communities (un parteneriat strategic între Michigan State University și Universitatea Babeș-Bolyai). Michigan State University va furniza expertiză în domeniul dezvoltării comunitare .

Etichete
Comenteaza