O familie din Cluj s-a trezit cu un individ pe canapea

O familie din Cluj s-a trezit cu un individ pe canapea

O familie din Cluj s-a trezit cu un musafir nepoftit pe canapeaua lor. Un turist străin s-a strecurat în casa lor pentru a dormi.

 „Pe la 3, 3 și ceva, apare pe stradă un tip care se plimbă foarte încet, cu telefonul în mână. Pare că vorbește cu cineva. Lângă noi e o fostă pensiune, vândută între timp, care acum stă sub cheie. Omul trece strada, se tot uită, traversează din nou până la gardul casei noastre. Pe la 3 jumate sare gardul și intră în casă, lăsasem ușa deschisă. Se descalță, își lasă adidașii frumos la intrare – totul ok din perspectiva asta – merge până la canapea și se culcă”, povestește clujeanul, citat de Libertatea.ro.

 „Pe la 3, 3 și ceva, apare pe stradă un tip care se plimbă foarte încet, cu telefonul în mână. Pare că vorbește cu cineva. Lângă noi e o fostă pensiune, vândută între timp, care acum stă sub cheie. Omul trece strada, se tot uită, traversează din nou până la gardul casei noastre. Pe la 3 jumate sare gardul și intră în casă, lăsasem ușa deschisă. Se descalță, își lasă adidașii frumos la intrare – totul ok din perspectiva asta – merge până la canapea și se culcă”, povestește clujeanul.

„I-am zis hai, scoală-te, ai greșit casa! S-a uitat așa foarte mirat, s-a ridicat încetișor din pat, și-a luat telefonul, s-a uitat apoi pe geam afară. Părea că nu înțelege unde e. Hai te rog, până nu chem poliția, ieși singur afară! A zis ceva în engleză, why, who, n-am înțeles. I-am zis în engleză: te rog frumos, îmbracă-te și pleacă și să nu scoți un cuvânt, să nu-mi spui nimic!”, a povestit clujeanul, care are și o explicație pentru întâmplarea din weekend.

„Omul a fost într-un club ceva, o fi băut, o fi aflat că este o pensiune în zonă, i-o fi indicat telefonul sau un prieten și a insistat. O fi sunat la sonerie, dar e decuplată să nu trezească copiii. De dimineață și-a luat pantalonii, haina și borseta care erau lângă pat, adidașii frumos aranjați la intrare. I-a luat în mână, afară-n curte s-a îmbrăcat și în fața porții s-a întors și și-a cerut scuze”, a încheiat clujeanul.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza