News alert Video Foto O femeie a murit într-un incendiu astă noapte la Cluj. Pompierii s-au luptat trei ore cu flăcările

O femeie a murit într-un incendiu astă noapte la Cluj. Pompierii s-au luptat trei ore cu flăcările

Şoferii care circulau pe nodul rutier de urcare pe centura din apropierea localității Vâlcele au alertat pompierii astă noapte, văzând o cabană izolată care era cuprinsă de flăcări.

Intervenție a pompierilor clujeni pentru stingerea unui incendiu, pe parcursul căreia a fost găsit corpul unei persoane decedate

Trei autospeciale pentru stins incendii au fost alertate în această noapte, în jurul orei 2.20, despre faptul că conducătorii auto care circulau pe nodul rutier de urcare pe centura din apropierea localității Vâlcele văd o cabană izolată care este cuprinsă de flăcări.

Pompierii sosiți la fața locului au găsit imobilul cu două niveluri cuprins în totalitate de flăcări, iar acoperișul acesteia s-a prăbușit în primele momente ale intervenției.

Pe timpul operațiunilor de stingere a incendiului au găsit corpul unei femei, în vârstă de cca 50 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Operațiunile de stingere au durat mai bine de trei ore având în vedere că nivelul superior al casei era construit pe structură din lemn, iar casa, ce avea o amprentă la sol de coca 50mp, a fost distrusă în totalitate.

Comenteaza