O groapă ameninţă siguranţa copiilor de pe Islazului

O groapă ameninţă siguranţa copiilor de pe Islazului
Clujenii care îşi duc micuţii la joacă în parcul special amenajat de pe strada Islazului nr. 1 sunt îngrijoraţi de apariţia unei gropi chiar lângă intrarea în părculeţ.
Craterul se află lângă un capac de canalizare, are în jur de doi metri adâncime şi nişte trecători i-au găsit o utilitate: au aruncat deşeuri în adâncitura din pământ. Toboganele, leagănele şi celelalte instalaţii ale parcului de joacă, unde cei mici petrec zilnic câteva ore, se află la doar câţiva metri distanţă.

Anomalia a fost semnalată de un cititor ZIUA de CLUJ, Gabriel. “O ştire care, dacă e publicată, poate va atrage atenţia autorităţilor şi vor răspunde cei în cauză”, a scris clujeanul în e-mail. Administratorul blocului din apropiere a declarat că nu are de-a face în nici un fel cu această problemă.

“Noi nu mai avem copii în bloc şi nu este treaba noastră, ci a primăriei. Să vină ei şi să vadă despre ce este vorba acolo, nu este în perimetrul de care răspundem noi”, a spus clujeanul. Reclamaţia a fost depusă abia ieri la municipalitate şi o echipă de specialişti s-a deplasat la faţa locului pentru a evalua situaţia. “În cursul zilei de mâine (astăzi – n. red.) vom şti dacă este vorba de intervenţia unei firme, instituţii sau persoane ori dacă acea groapă s-a format în mod natural. Se va proceda la remedierea de urgenţă a craterului, iar vinovaţii sunt pasibili de amendă”, a declarat Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Comenteaza