O mie de oameni în prima oră, la deschiderea noului magazin de bricolaj din Cluj GALERIE FOTO / VIDEO

O mie de oameni în prima oră, la deschiderea noului magazin de bricolaj din Cluj GALERIE FOTO / VIDEO
Aproape o mie de oameni au intrat în magazinul de bricolaj Dedeman, în prima oră de la deschiderea oficială a unităţii, în această dimineaţă.

Magazinul urma să fie deschis la ora 8 dimineaţa, însă porţile au fost deschise cu 20 de minute mai devreme. "Am deschis mai devreme pentru că am văzut oamenii că se adună în faţa unităţii", au explicat reprezentanţii magazinului.

Între vizitatori s-au aflat şi persoane care urmăreau promoţiile sau cadourile date cu ocazia deschiderii magazinului. "Am venit la prima oră pentru că am crezut că primim ceva gratis", recunoaşte Juhas Anamaria, o pensionară care a venit împreună cu o prietenă de-a sa, Eva Fulop, în primul sfert de oră de la deschidere. "Acum că am venit căutăm o uşă de intrare şi geam termopan", a spus şi Fulop.

Maria Molnar (42 ani) a venit la deschidere "pentru că am primit un mesaj pe telefon de la Dedeman" şi şi-a căutat o pompă pentru stropit grădina. "Sunt preţuri bune", a adăugat ea.

Numărul vizitatorilor a ajuns la 800 în prima oră de la deschidere iar numărul urma să ajungă la 1.000 după ora 9. "E plină parcarea deja", a constatat un paznic.

 

La magazinul din Cluj, care are 16.000 de metri pătraţi şi 400 de locuri de parcare, lucrează de astăzi un număr de 230 de angajaţi.

Reţeaua Dedeman a fost înfiinţată în Bacău în 1993 de către Dragoş şi Adrian Pavăl şi a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 360 milioane de euro.

 

Comenteaza