O nouă acţiune marca Beard Brothers la Cluj: prima editie BB Stage Masters

O nouă acţiune marca Beard Brothers la Cluj: prima editie BB Stage Masters
O nouă acţiune marca Beard Brothers: prima editie BB Stage Masters
O nouă acţiune marca Beard Brothers: prima editie BB Stage Masters
O nouă acţiune marca Beard Brothers: prima editie BB Stage Masters

În data de 21 iunie Beard Brothers te invită la Camping Colina, la prima ediţie a evenimentului BB Stage Masters.

Evenimentul se adreseaza iubitorilor de muzica live si tuturor celor care vor sa petreaca o zi de vara cu o bere rece in mana, alaturi de prieteni, intr-o atmosfera de festival.

7 trupe romanesti care s-au alaturat campaniei Beard Brothers si vor urca pe scena BB Stage Masters. Sunt artisti pe care ii indragesti si cu siguranta abia astepti sa ii reasculti, sau artisti care iti vor merge direct la suflet, de la prima ascultare:

The Putreds (Macanache Live Band)
Implant Pentru Refuz
ALTAR
Basska
Rehab Nation
Ska-nk
FronT Band
Indiferent daca iubesti muzica rock, metal, punk, ska sau rap, ai toate motivele sa te alaturi distractiei si sa faci parte dintre cei ce vor o schimbare.

"Acest eveniment face parte din campania 1.12 Wheels for Life, care are drept tinta achizitionarea a 2 ambulante pentru SMURD Cluj. Prima a fost deja cumparata, iar acum strangem bani pentru cea de-a doua. Astfel, toti banii incasati pe bilete vor merge in contul dedicat acestui scop.

Beard Brothers a cumpărat prima ambulanță pentru SMURD Cluj

Aceasta campanie a pornit dupa ce am aflat ca flota de ambulante din Cluj a trecut cu mult peste cei 5 ani in care pot functiona la nivel optim. Ca intotdeauna, pentru a ne atinge scopul avem nevoie de ajutorul vostru, al oamenilor care vor, pot, si le pasa.

Ne dorim foarte mult sa implicam comunitatea din Romania pentru a rezolva diverse probleme care ne apasa si facem asta inca din 2013. Pana acum am reusit sa aratam lumii ca dacă vrei se poate.

Astazi ne putem mandri cu mai multe victorii mici si mari, cum ar fi dezvoltarea unui taxi-comunitar, The Beard Mobile(vezi aici), care are ca scop transportul gratuit al persoanelor cu dizabilitati; achizitionarea de aparatura medicala pentru Sectia de Arsi de la Spitalul de Urgenta Cluj-Napoca - prin campania Enough is Enough; sau evenimentul nostru anual, Catch a Smile Day, in care provocam oamenii sa redescopere bucuria lucrurilor simple.

So, let’s rock together and buy that ambulance!" 

Acces:

35 lei Presale - coming soon

50 lei Onsite

20 lei Afterparty

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza