O nouă ediție a Câmpia Turzii Summer Fest s-a încheiat cu succes. Primarul: „Ați adus magia și atmosfera incredibilă în fiecare seară de festival!”

O nouă ediție a Câmpia Turzii Summer Fest s-a încheiat cu succes. Primarul: „Ați adus magia și atmosfera incredibilă în fiecare seară de festival!”
| Foto: Facebook.com/primaria.campiaturzii

În 2025, Municipiul Câmpia Turzii sărbătorește 100 de ani, iar edilul Dorin Lojigan anunță că ediția de anul viitor a Câmpia Turzii Summer Fest va fi „pur și simplu legendară”.

Câmpia Turzii Summer Fest - povestea continuă fără sfârșit...

WOW! Ce super au fost cele 4 zile de Câmpia Turzii Summer Fest, „Produs de Cluj” și „Flori de pe Arieș”! Am avut energie, distracție și muzică de senzație!

MULȚUMESC partenerilor care au făcut posibil acest eveniment fabulos: Asociația Produs de Cluj, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Poliția Municipiului Câmpia Turzii, Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, Petrovan Sound, Poliția Locală, SVSU Câmpia Turzii, Fotbal Club Câmpia Turzii, precum și colegilor din Primărie!

Recunoștință maximă pentru SPONSORI: La Lorraine România, Agrosel, Cikautxo Rubber & Plastic, Heco Schrauben, Terran Sisteme de Învelitori, Compania de Apă Arieș, Sosim Trans, Viamso, Daghemana, Hasim Construct, Berg Banat, WIP Industries, Urcarn SRL, Electrogrup/E-Infra/Nova Power & Gas, Sev Structuri, Macromex!

Mulțumim delegațiilor din orașele înfățite, Cimișlia, Republica Moldova și Mohacs, Ungaria, care ne-au onorat cu prezența în aceste zile de sărbătoare! Mulțumim presei pentru toată susținerea și promovarea! Și bineînțeles, mulțumim tuturor artiștilor care au strălucit pe scena noastră!

Dar cel mai mult, vă mulțumim VOUĂ, cei care ați adus magia și atmosfera incredibilă în fiecare seară de festival!
În 2025, Municipiul Câmpia Turzii sărbătorește 100 de ani! Așa că, pregătiți-vă pentru o ediție a IV-a a Câmpia Turzii Summer Fest care va fi pur și simplu LEGENDARĂ!

Noi suntem super entuziasmați și abia așteptăm, dar voi?”, a transmis primarul din Câmpia Turzii.

Comenteaza