O nouă sală de sport performantă s-a deschis astăzi la Cluj VIDEO

O nouă sală de sport performantă s-a deschis astăzi la Cluj  VIDEO
Clujenii au de astazi şi mai multe variante de a se îngriji de sănătatea lor practicând sportul. Este vorba de o nouă sală de sport unde domnii se pot antrena la cele mai performante aparate, iar reprezentantele sexului frumos pot opta intre diferite programe de aerobic care le vor remodela corpul in cel mai scrut timp.

Noua sala de sport s-a deschis astăzi în cartierul Gheorgheni şi îşi aşteaptă clienţii in fiecare zi de la ora 7 până la ora 23. Reprezentanţii clubului spun că prin această sală de sport doresc să aducă o nouă atitudine şi perspectivă asupra sportului.

"Sala asta n aduce nimic in plus fata de sala din Polus, dar toate aduc in plus un etalon de calitate, un program operational nou, punem la dispozitie suptafetele mari, aparatlele de cea mai buna calitate, cu antrenori foarte veseli si cu zecile de cursuri de aerobic si aparatura fitness, noi nu aducem inplus lucruri noi ci o noua atitudine si vrem sa aducem pe cat mai multa lume la sala sa si faca un corp armonios", a spus managerul salii de sport Liviu Alexa.

Comenteaza