Update O persoană a murit și alte două au fost rănite în urma accidentului din Turda

O persoană a murit și alte două au fost rănite în urma accidentului din Turda

O persoană a decedat şi alte două au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc la ieşirea din Turda spre Alba.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda au intervenit cu două autospeciale şi un echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs la ieşirea din municipiul Turda înspre judeţul Alba. Apelul de urgenţă a fost înregistrat în jurul orei 14,50, iar la faţa locului echipajele de intervenţie au găsit două autoturisme avariate. Într-unul dintre acestea, care era răsturnat în şanţul pentru colectarea apelor pluviale, se afla un bărbat în vârstă de circa 60 de ani fără semnale vitale. S-a acţionat imediat pentru extragerea acestuia şi aplicarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, semnalele vitale ale bărbatului nu au mai revenit, iar echipajul SAJ, sosit la faţa locului, a declarat decesul acestuia", se arată într-o informare trimisă de ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, alte două persoane au fost consultate la faţa locului, iar apoi au fost transportate la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.

"Din primele date, impactul s-a produs între un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din Turda, care circula pe drumul comunal înspre cel naţional, şi un autovehicul condus de un bărbat de 67 de ani, din judeţul Satu Mare, pe DN 1 E81, din direcţia Turda spre Aiud. În urma impactului, din nefericire, bărbatul de 67 de ani, a decedat", au anunţat reprezentanţii IPJ Cluj. 

Etichete
Comenteaza