O persoană s-a înecat la Dej FOTO/VIDEO

O persoană s-a înecat la Dej FOTO/VIDEO
Un bărbat de aproximativ 50 de ani din Dej şi-a pierdut viaţa în această seară după ce s-a înecat în zona podului de peste Someş din Dej.

Un tânăr care trecea pe malul râului a observat o undiţă, însă pe nimeni în preajma ei. În momentul în care s-a apropiat a văzut trupul unui bărbat plutind şi a sunat la 112 pentru a cere ajutor. "Eram pe dig şi am văzut o undiţă răzmată de un pom. Am coborât să văd ce e cu ea, am deschis-o, am verificat-o, iar apoi mi s-a părut că-i un cadavru în apă la vreo 3 metri de mal", a spus acesta.

Pompierii dejeni, un echipaj SMURD, dar şi o ambulanţă s-au deplasat imediat la faţa locului. Medicii nu au putut decât să constate decesul. "Victima găsită este decedată, cu rigiditate, probabil decesul s-a instalat în urmă cu câteva ore. Din păcate nu s-a mai putut face nimic", a declarat medicul Mariana Baciu din cadrul Ambulanţei Dej. Pompierii i-au scos trupul neînsufleţit la suprafaţă, după care a fost transportat la morgă.

Se pare că barbatului i s-a făcut rău, a căzut în apă şi s-a înecat. "În această seară am fost sesizaţi despre faptul că în râul Someş, pe raza municipiului Dej, se află un cadavru de sex masculin. Ne-am deplasat la faţa locului şi am constat că este vorba despre o persoană care se afla la pescuit şi datorită faptului că i s-a făcut rău, a căzut în apă şi s-a înecat. Urmează ca în cursul zilei de mâine să se efectueze necropsia pentru stabilirea cauzei exacte a morţii", a declarat comisar şef Ovidiu Cîţcoan, şeful Biroului Investigaţii Criminale Dej.

Tragediile se ţin lanţ la Cluj. Astăzi, a fost găsit trupul copilului de 6 ani din Gherla, care s-a înecat în urmă cu o lună tot în apele îngheţate ale Someşului.

Comenteaza