O săptămână până la Florești Fest 2024. Delia, Irina Rimes și Carla's Dreams, printre artiștii care vor concerta

O săptămână până la Florești Fest 2024. Delia, Irina Rimes și Carla's Dreams, printre artiștii care vor concerta
| Foto: Facebook.com/FlorestiFest

Cea de-a treia ediție a „Florești Fest” va avea loc în perioada 31 mai - 2 iunie 2024 în Parcul Poligon din cea mai mare comună din țară.

Devenit deja tradiție, festivalul floreștenilor revine anul acesta cu mai multă distracție, activități dinamice și spirit de sărbătoare.

La ediția de anul trecut a Florești Fest au participat peste 30.000 de persoane, fiind cel mai mare festival organizat vreodată în comuna clujeană.

Concert Delia, Irina Rimes, Carla's Dreams la Florești Fest 2024

E momentul mult așteptat! Line-up-ul oficial pentru Florești Fest este aici! Fii pregătit să dansezi și să te distrezi alături de cei mai îndrăgiți artiști! Nu rata această ocazie unică de a te bucura de magia Florești Fest”, au transmis organizatorii Florești Fest.

Printre numele deja confirmare pentru ediția din acest an se numără Delia, Irina Rimes, Carla's Dreams, Mario Fresh, Andra Gogan, Randi sau Mandinga.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Florești precum și de partenerii principali: Urbano Group și Vivo Cluj.

Pentru mai multe detalii, descărcați aplicația Memorabil din Google Play și App store pentru a vedea programul evenimentului.

Comenteaza