OCS-a auzit la Boemă FOTO

OCS-a auzit la Boemă FOTO
"Cine e de vină", "Nu încerca aşa ceva acasă", "Ajutor" sau "Oda" au fost doar câteva dintre piesele cu care cei de la Omul Cu Sobolani (OCS) au făcut să vibreze, la unison, fiecare venă şi glas a celor câţiva zeci de clujeni veniţi astă seară la Grădina Boema.

Concertul în aer liber, într-un spaţiu nou şi totuşi atât de drag clujenilor, parcă i-a înviorat şi pe băieţii de la OCS care timp de două ore au "rupt" scena, ba au fost rechemaţi pe scenă cu aplauze. 

Din păcate, microfoanele s-au închis la ora 22 fix, petrecerea mutându-se într-un local din centrul oraşului. Asta după ce, ieri, organizatorii evenimentului s-au pricopsit cu o amendă pentru tulburarea liniştii publice, deoarece nu au încheiat la timp concertul celor de la David&Six Martini.

"Si acum una care m-a deranjat. Aseara pe la 9 jumate vis a vis de Boema unde se desfasura evenimentul de deschidere al Photo Romania o matusa din categoria 80+ isi aseaza scaunul pe balcon si cu telefonul la mana incepe sa isi faca daroria de cetatean - sunatul la 112 pt galagie. Se prezinta echipajul. 2 politisti isi aranjeaza chipiurile si ferm solicita sa vina organizatorii. In vreme ce unul dintre ei se retrage la lumina calda a becului din masina de deasupra oglinzii retrogizoare, celalalt discuta cu organizatorii. Le au solicitat sa opreasca muzica, au oprit o. Inauntru sunt cateva sute de persoane, tineri si mai putini tineri, romani si straini. Se incinge o discutie despre lege si apararea intereselor cetatenilor. Incerc si eu sa conving reprezenantul legii ca este ora 10 jumate, muzica s a oprit de indata ce au solicitat si este prima abatere a organizatorului. Iese colegul sau senim inarmat cu un carnet, rupe din el o hartie si i o inmaneaza organizatorului. 1500 lei amenda si pe viitor ora 10 sa fie ora 10Ţ", scrie un clujean pe o retea de socializare.

Concertul OCS a avut loc în cadrul Photo Romania Festival, iar serile muzicale în din Grădina Boema vor continua şi săptămâna următoare.

Etichete
Comenteaza