Octavian Hoandră şi-a lansat un nou volum FOTO

Octavian Hoandră şi-a lansat un nou volum FOTO
Editorialistul Ziua de Cluj şi-a lansat astăzi cartea „Cum a murit România. Cum am murit eu” într-un loc mai puţin convenţional, la cafeneaua Outwear în prezenţa a a zeci de personalităţi din mediul politic, universitar şi cultural clujean.
„Nu e o carte pesimistă. Tavi Hoandră scrie despre România cu duioşie. România care ar putea să moară este una vie. Nu dă vina pe popor pentru ceea ce se întâmplă, vorbeşte despre o naţiune amărâtă, oprimată, care nu are elite. Avem numai politicieni care se duc la Tv şi în discursuri conjuncturale. Nimeni nu i-a spus acestui popor să îşi construiască exemple”, a declarat sociologul Vasile Dâncu.

Între cei prezenţi la lansare s-au mai numărat Viorel Hrebenciuc (PSD),  Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, primarul Sorin Apostu, Valentin Cuibus, directorul Palatului Copiilor Cluj, Aurelia Cristea, vicepreşedintele PSD Cluj, Florin Zaharescu, directorul de la Radio Cluj, preşedintele PSD Cluj Remus Lăpuşan, deputatul Horia Uioreanu sau senatorul Marius Nicoară. În paginile cărţii se regăsesc editoriale semnate de către Octavian Hoandră în Ziua de Cluj între 2008 şi 2010.

Fotografii de Eugen Olariu
Comenteaza