Victimă în stare GRAVĂ: Un şofer de 22 de ani, a pierdut controlul volanului şi a lovit un bărbat care conducea băut un triciclu electric

Victimă în stare GRAVĂ: Un şofer de 22 de ani, a pierdut controlul volanului şi a lovit un bărbat care conducea băut un triciclu electric

În  localitatea Livada, comuna Petreştii de Jos a avut loc un accident de circulaţie între un autoturism şi un triciclu electric. Conducătorul triciclului a suferit mai multe leziuni.

"La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 16.15, în comuna Petreștii de Jos, localitatea Livada, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două vehicule.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că un tânăr, de 22 de ani, în timp ce conducea autoturismul din direcția Petreștii de Jos spre Livada, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu triciclu electric, condus de un bărbat, de 69 de ani.

În urma evenimentului, conducătorul triciclului a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital. De asemenea, la testarea cu aparatul etilotest, bărbatului de 69 de ani i-a rezultat o concentrație de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat", a transmis IPJ Cluj în dimineaţa de vineri, 21 iulie. 

Potrivit informațiilor turdanews.net, victima are multiple traumatisme și posibile rupturi de organe interne, şi se află în stare gravă la spital.

loading...
Comenteaza