Şoferii şi-au luat nasul la purtare. Se urcă la volan deşi nu au permis

Şoferii şi-au luat nasul la purtare. Se urcă la volan deşi nu au permis
Şoselele Clujului mişună de şoferi care de care mai indisciplinaţi. Într-o singură zi, nu mai puţin de patru conducători auto au fost prinşi la volan deşi nu deţineau permis de conducere.

Primul dintre ei, un clujean de 65 de ani, a fost depistat miercuri în jurul orei 11:00 conducând pe raza localităţii Jucu.

Spre după-masă, la 14:30, un tânăr de 22 de ani a fost prins conducând o motocicletă pe Calea Mănăştur din municipiul Cluj-Napoca. 

Mai apoi, la 20:05, poliţişti Postul de Poliţie Comunală Mărişel au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani din comuna Călăţele, care conducea un autovehicul fără permis pe raza comunei respective. 

Ultimul şofer indisciplinat, un bărbat de 33 de ani din comuna Poieni, a fost prins la volanul unei maşini la ora 23:30 pe raza comunei Floreşti, deşi se afla în perioada în care exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. De asemenea, poliţiştii au constatat că autovehiculul nu are drept de circulaţie în România.

Faţă de cele trei persoane care nu deţineau carnet de şofer se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere", iar faţă de ultimul pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată" şi ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat", fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comenteaza